Uutiset

  

 •  

  Halder kappaleen kiinnittämiseen

  Saksalainen Halder on erikoistunut mekaaniseen kappaleen kiinnittämiseen. Erwin Halder KG on aloittanut toimintansa vuonna 1938 Simplex vaihtopäävasaroilla. Vuonna 1942 Halder aloitti kiinnityselementtien ja standardiosien valmistuksen. Tänä päivänä Halder on edelleen perheyhtiö, joka on kehittynyt pienestä pajasta kansainväliseksi yhtiöksi. Halder työllistää noin 200 henkeä, viidessä eri toimipisteessä ja toimittaa tuotteita yli 40 maahan ympäri maailmaa.

  Tuotteet voidaan jakaa kolmeen eri tuoteperheeseen:


  Standardiosat ovat kone- ja laiterakennuksessa ja kiinnittämisessä tarvittavia erikoiskomponentteja. Valikoimiin kuuluu paljon erilaisia kiinnitinosia kuten vastenastoja, kuulapääruuveja, t-uraruuveja ja muttereita, painavia ja nostavia kiinnitinelementtejä, reiästä kiinnittäviä elementtejä, tukielementtejä jne. Lisäksi on erilaisia käyttökomponentteja kuten kiinnitysvipuja, nuppeja, kahvoja ja käsipyöriä. Valikoimaan kuuluvat myös modulaariset kiinnitinjärjestelmät, peruselementit ja räätälöidyt kiinnittimet.

   

  Uutuustuotteet

  Halder kehittää ja valmistaa uusia tuotteita jatkuvasti. Valikoimaan on julkaistu seuraavat uutuudet:

  Edellä mainittujen lisäksi vanhoihin tuoteryhmiin on lisätty täydennyskokoja.

  Halderin englanninkielisen katalogin voit käydä lataamassa täältä.
  Halutessasi voit pyytää meitä myös postittamaan sinulle Halderin suomenkielisen maksuttoman katalogikirjan. Pyydä katalogia yhteydenottolomakkeella tai soittamalla.

  Kysy lisää Halderin tuotteista:

  Juha Jurvelin
  +358 50 433 9427
  juha.jurvelin@tanreco.fi

   

  Tagit: Kappaleen kiinnitys  Standardi osat  Jigi  Kiinnitin  Halder  Nollapistekiinnitystappi  Koneruuvipuristin  Kiinnittäminen  Kone rakennus  Laite rakennus  Modulaarinen kiinnitin  Vaihtopää vasara  Nollapistekiinnitin  Paikoittava Kiinnitystappi  Tanreco  
    Takaisin