Kiinnitin- ja laitevalmistus

Tarjoamme komponenttien ohella myös valmiita laitekokonaisuuksia. Keskitymme työstökiinnitinten, merkkauslaitesovellusten sekä kappaleen käsittelylaitteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Tämän kokemuksen myötä voimme myös auttaa paremmin asiakkaan omaa suunnittelua komponenttivalinnoissa.

Päämiehemme ovat alojensa teknologiajohtajia ja tiivis yhteistyö heidän kanssaan takaa, että käytössämme ovat uusimmat ja tehokkaimmat menetelmät. Muun muassa Römheldillä on pitkä kokemus kiinnitinautomaatiosta ja sen komponenteille asettamista haasteista. Suunnittelemme ja valmistamme mekaaniset ja hydraulitoimiset kiinnittimet sekä nollapistekiinnittimet asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Erilaiset merkintämenetelmät ja niiden haasteet ovat meille myös tuttuja. Sarjavalmistuksessa tarvitaankin useimmiten jonkinlainen työkappalekohtainen kiinnitin tai jopa syöttölaite. 

 Kokoonpanotyön käsittelylaitteita rakennamme Römheld Modulog -komponenteista, joilla saadaan aikaan kustannustehokkaasti erilaiset nosto- ja kääntöliikkeet.

On itsestään selvää, että menetelmävalinnat ja kehitystyö tapahtuu yhdessä asiakkaan kanssa. Tulemme mielellään paikan päälle selvittämään millaisesta tarpeesta on kyse ja millaisin keinoin haasteet voitaisiin ratkaista.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä, ja katsotaan millaista yhteistyötä voisimme tehdä menetelmienne kehityksen parissa.

 

Teemu Virtanen
+358 46 920 0075
teemu.virtanen@tanreco.fi