Uutiset

 • E-Mark akkukäyttöinen pistoolimallinen neulapistemerkkain. E-Mark on johdottomuutensa ansiosta turvallinen ja nopea käyttää tuotannossa, jossa kappaleita merkataan useassa paikassa. Akkukäyttöisyys on suurena etuna esimerkiksi asennustyömailla ja materiaalivarastoilla.

  E-Mark soveltuu monenlaisten materiaalien merkintään, muoveista aina karkaistuun teräkseen asti. Merkkausvoima on säädettävissä suurella alueella. Pienimmällä voimalla voidaan merkitä ohutta alumiinilevyä kappaletta taivuttamatta. Maksimivoimalla teräksiset kappaleet voidaan maalata merkinnän jälkeen, merkinnän jäädessä luettavaksi maalin alta.  

  Laitteen runko on valmistettu alumiinista, mikä tekee siitä jäykkärakenteisen ja alentaa käytönaikaista värinää. E-Mark on varustettu integroidulla näppäimistöllä ja LCD-värinäytöllä, ohjelmointiin ei tarvita erillistä tietokonetta ja käyttöjärjestelmä on helppokäyttöinen. E-Mark painaa 3,2 kg ja se on tasapainotettu erinomaisesti.  Lisävarusteina on saatavilla muun muassa magneettikiinnitin ja langaton viivakodin lukija.

   

   

  Kysy lisää!

  Mika Toivakka

  +358 40 770 6075
  mika.toivakka@tanreco.fi

   

   

    Takaisin