Uutiset

 • Mädlerin mekaniikkaosien valikoima on laaja ja kattava. Lähes 95 % luettelon osista löytyy Saksasta heti varastosta. Laadukkaat tuotteet ovat heidän toimintansa perusta. Riippumatta siitä, tarvitsetko hammaspyörää, hihnapyörää tai muita voimansiirto-osia, Mädlerillä on luultavasti vastaus tarpeisiisi.

  Säästä aikaa ja rahaa – eri hammaslukujen ja kokoisten keskiöreikien kanssa, saatavilla Saksasta heti toimitusvalmiina. Oletko väsynyt koneistuksen tuomaan vaivaan ja kustannuksiin? Mädler tarjoaa myös valmiita ketjupyöriä eri hammasluvuille eri kokoisten keskireikien ja kiilaurien kanssa. Valmiit ketjupyörämme ovat suoraan varastosta saatavilla, mikä tarkoittaa nopeaa toimitusta ja säästöjä. Eikä sinun tarvitse sitoutua pitkiin koneistusaikoihin.

  Laatu ja kestävyys ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Siksi kaikki valmiit ketjupyörämme ovat valmistettu karkaistuista hampaista, jotka tarjoavat pitkäikäisen ja luotettavan voimansiirron. Säästät arvokasta aikaa ja rahaa, kun koneistus jää pois.

  Tutustu tarkemmin tarjoamiimme ketjupyöriin ja niiden teknisiin ominaisuuksiin Mädlerin tuotesivuilla. Sieltä löydät yksityiskohtaiset tuotekuvaukset, tekniset tiedot ja 3D-mallit.

  Yksiriviset ketjut

   

  Kaksiriviset ketjut

   

  Mädler ei tarjoa pelkästään osia, vaan he tarjoavat myös ratkaisuja... Jos et löydä tarvitsemiasi osia verkkokaupasta, kysy meiltä. Mädler voi valmistaa erikoisosia asiakkaan määrittelyn tai piirustusten perusteella. Olipa kyseessä sitten ketjupyörä tai hammaspyörä, Mädler tekee sen taloudellisesti yhdestä kappaleesta suuriin sarjoihin, riippuen tuotteen tyypistä ja vaatimuksista. Toimitusaika valmiiksi koneistetuille tuotteille on tyypillisesti n. 3–4 viikkoa tilauksesta.

   

  Kysy lisää!

  Juha Jurvelin

  Standardiosat ja voimansiirtokomponentit
  +358 50 433 9427
  juha.jurvelin@tanreco.fi

   

    Takaisin