Uutiset

 • Tarkat merkit merkattuna suoraan tuotteeseen

  RNJet valmistaa korkearesoluutioisia lämpömustesuihkotulostimia (TIJ) ja Hi-Res mustesuihkutulostimia. Näillä mustesuihkutulostimilla pystyt merkkaamaan tuotteesi selkeällä, täsmällisellä ja laadukkaalla merkillä. RNJet lämpösuihkutulostimien avulla tulostat helposti mm. tarkat parasta ennen päiväys merkinnät, tuotantokoodit, eränumerot, logot, QR- koodit suoraan tuotteisiin! Yhdistämällä oikean laitteen ja musteen, onnistuu merkintä lähes mille tahansa materiaalille!

  RNJet 100+

  Kustannustehokas

  RNJet tulostimet ovat kustannustehokas ratkaisu teollisuuden merkintävaatimuksiin. Kanadalaiset laiteet on valmistettu laadukkaista komponenteista, mikä takaa häiriöttömän toiminnan vuodesta toiseen tuotantoympäristöstä riippumatta. RNJet printterit on suunniteltu integroitaviksi saumattomasti tuotantolinjaasi.

  RNJet printtereillä tulostus onnistuu lähes mille tahansa pinnalle. Edes epätasaiset tai kaarevat pinnat eivät ole ongelma. Mustesuihkutulostimiin on saatavilla mustetta useassa eri värissä kuten musta, punainen, sininen, vihreä, pigmentoitu valkoinen, pigmentoitu keltainen, FDG sininen ja -pinkki, mukaan lukien UV-musta ja valkoinen.

  RNJet EP-6H+ tulostin kananmunien merkintään

  RNJet tulostimet soveltuvat niin elintarvike-, lääke-, kosmetiikka, elektroniikka- ja rakennusteollisuuden merkintätarpeisiin!

  RNsoft

  RNJetin mustesuihkutulostimet hyödyntävät Windows-pohjaista ohjelmistoa, mustetason laskennalla. Kun mustekasetti asetetaan paikalleen, RNSoft mittaa jäljellä olevan musteen tason kasetissa olevan sirun kautta ja ilmoittaa, kun on aika vaihtaa mustekasetti. Tämä mahdollistaa jokaisen yksittäisen värin ja kasetin tarkan seurannan.

  RNJet H1+

  Mikä merkintäjärjestelmä olisi teille sopivin?

  Oikean mustesuihkutulostimen valinnassa on otettava huomioon useampia asioita kuten tulostettavan kohteen muoto, materiaali, tulostusympäristö, nopeus ja olosuhteet, joissa tuloste tehdään. Haluamme auttaa teitä ratkaisemaan ongelmat merkkaamisessa ja löytää juuri teille sopivin ratkaisu!

  Kysy lisää!

  Mika Toivakka

  +358 40 770 6075

  mika.toivakka@tanreco.fi

   

    Takaisin