Uutiset

Uutiset

 • Halder laajentaa tuoteperhettä tuomalla markkinoille nostolenkin, joka voidaan nopeasti asentaa kappaleen olemassa oleviin kierteisiin. Tavallisia nostolenkkejä joudutaan useita kertoja ruuvaamaan nostettavaan kappaleeseen sekä sen jälkeen irrottamaan. Tämä vie paljon tehokasta työaikaa, jota voitaisiin sen sijaan käyttää lisäarvoa tuottavaan työhön.

  Kuormankesto maksimissaan on 840 kg, 5-kertaisella varmistuskertoimella. Nostolenkit on sertikoinut saksalainen TÜV ja ne ovat myös CE-merkittyjä. Nostolenkkejä on saatavana kahta materiaalivaihtoehtoa; mangaani fostatoitu teräs ja ruostumaton teräs 1.4542. Molemmat versiot ovat näin suojattuja korroosiota vastaan. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu versio soveltuu myös hyvin ulkokäyttö sovelluksissa. Varastoitavat kokovaihtoehdot ovat tällä hetkellä M10, M12 ja M16.

  Kun kappaleita täytyy toistuvasti paikoittaa, lukita, vaihtaa ja kiinnittää kuulalukitustapit ovat nopea ja helposti käytettävä vaihtoehto. Tähän asti käyttöä on rajoittanut se että kuulalukitustapit vaativat läpireiän kappaleeseen. Usein kappaleen rakenne ei tätä kuitenkaan salli. Nyt Halder on tuonut markkinoille uutuutena lukitustapin, joka lukkiutuu sokeisiin reikiin.

  Lukitustappeja on saatavana tällä hetkellä halkaisijoilla 6 mm, 8 mm, 10 mm, 12mm sekä 16mm ja lukituspituudella 10-120mm riippuen mallista.  

  Uudet kierteeseen lukittuvat nostotapit ovat nopea ja helppokäyttöisiä  ja sopivat painavien komponenttien nopeaan ja turvalliseen siirtelyyn.

  Katso videolta lisää eri vaihtoehdoista:

    Takaisin