Uutiset

 • Kuvittele maailma, jossa koodaus ja merkintä ovat saumattomia, huoltovapaita ja älykkäitä. Tervetuloa IQJET CIJ -tulostimen maailmaan! Tämä innovatiivinen laite on suunniteltu mullistamaan jatkuvan mustesuihkutulostuksen (CIJ) standardit tarjoamalla vertaansa vailla olevia etuja.

  Plug & Print -suorituskyky

  IQJET:n käyttöönotto on helppoa kuin leikki. Liitä se järjestelmääsi, käynnistä se ja olet valmis tulostamaan. Ei monimutkaisia asennuksia tai pitkiä käyttöönottoaikoja – vain yksinkertainen Plug & Print -ratkaisu.

   

   

  Viiden vuoden huoltovapaus

  Unohda säännölliset huoltotoimenpiteet ja tulostuspään puhdistukset. IQJET tarjoaa viiden vuoden huoltovapauden suunniteltuna, minkä ansiosta elinkaarikustannukset ovat vain murto-osa muihin markkinoilla oleviin laitteisiin nähden. Elinkaarikustannusten ollessa murto-osa verrrattuna muihin markkinoilla oleviin laitteisiin. Viiden vuoden jälkeen huolto voidaan tehdä nopeasti ja helposti laitteen käyttäjän toimesta, hyödyntäen vaiheittain eteneviä opetusvideoita.

   Se on luotettava kumppani, joka keskittyy tuottavuuteen eikä huoltokuluihin!

  Kustannustehokkuus

  IQJET:n taloudellinen kokonaiskonsepti tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon. XXL-kasetit tyhjenevät viimeiseen pisaraan, eivätkä vaadi erillistä hävittämistä. Vähäinen kulutus ja huoltovapaus takaavat alhaiset käyttökustannukset.

  100% luotettava tulostuslaatu

  IQPRINT-tekniikan ansiosta saat tasalaatuista tulostusjälkeä monipuolisille materiaaleille ja mille tahansa muodolle. Lasista kartonkiin, muovista metalliin – IQJET tulostaa korkealaatuisesti. Voit luottaa siihen, että koodauksesi ja merkintäsi ovat aina selkeitä ja tarkkoja.

   

  Tulevaisuuden tulostus

  IQJET tulostaa 50% enemmän sisältöä verrattuna perinteisiin CIJ-tulostimiin. Jopa 8 riviä, suuria 1D/2D-koodeja, monimutkaisia logoja ja grafiikkaa – kaikki korkeammalla resoluutiolla ja parhaalla fonttilaadulla.

  IQJET on älykäs valinta, joka soveltuu monille aloille. Se tarjoaa huippuluokan tulostuslaatua ilman puhdistusta. Jos haluat nähdä IQJET:n toiminnassa, pyydä tarjous – älykäs koodaus ja merkintä odottavat sinua!

   

  Lisätietoja

  Mika Toivakka

  +358 40 770 6075
  mika.toivakka@tanreco.fi

    Takaisin