Uutiset

 • Hilman jatkuva kehitystyö näkyy uudessa ASH-puristimessa, joka helpottaa entisestään lyhyiden sarjojen koneistamisen automatisointia. Uusi malli on rakenteeltaan täysin päivitetty, ja iskupituutta on kasvatettu 80 mm:iin. Robotilla vaihdettavien leukojen, ja ohjelmallisesti asetettavan latausiskun kohdan määrittelyn ansiosta työn vaihto voidaan suorittaa täysin automaattisesti.

   

  Keskittävä puristin on ensisijaisesti kehitetty viisiakselisille työstökeskuksille, ja moniakselista työstöä hyödyntäville kappaleille. Puristimen kompaktit mitat takaavat hyvän saavutettavuuden kaikista suunnista. Koska kiinnitysvoiman luova sylinteri sijaitsee hyvin lähellä kappaletta, voima välittyy kiinnityskohtaan tehokkaasti, eikä suurillakaan voimilla tapahdu merkittävää muodonmuutosta rungossa. Suuren kiinnitysvoiman ansiosta ei tarvita pre-stamp-vaihetta, vaan kappale kiinnittyy varmasti ilman ylimääräisiä työvaiheita.

   

   

  Kiinnitinjärjestelmä voidaan helposti ottaa käyttöön retrofit -asennuksena myös koneisiin, joissa ei ole riittävästi kanavia pöydässä, tai niitä ei ole lainkaan. Yhdistettynä Stark Gripper -systeemiin, vakio-osiin perustuvalla järjestelmällä voidaan tuoda nollapistekiinnittimeen energia tarttujassa paletinvaihtoa varten. Puristimen hallinta tapahtuu latausasemassa, jossa on tarvittavat energialiitännät.

   

   

  Hilma ASH ja STARK.gripper -järjestelmät voidaan helposti räätälöidä tarpeiden mukaan. Autamme määrittelemään kuhunkin sovellukseen sopivan kokonaisuuden, hydraulikoneikosta alkaen.

   

  Kysy lisää!

  Teemu Virtanen 

  Suunnittelu, kappaleen kiinnitys ja käsittely
  +358 46 920 0075
  teemu.virtanen@tanreco.fi

   

   

    Takaisin