Uutiset

 • Halder on laajentanut suosittua keskittävien kiinnittimien tuotevalikoimaansa julkaisemalla uusia versioita EH 23340 -sarjaan. Nämä kiinnittimet tarjoavat erinomaisen ratkaisun, kun on tarpeen kiinnittää koneistettava kappale tarkasti ja luotettavasti koneistetusta reiästä vahingoittamatta reiän pintaa.

  Kiinnittimet voidaan asentaa jigeihin joko painamalla ne asennusreikään tai ruuvaamalla ne kierteisiin. Tämä joustavuus mahdollistaa niiden käytön monenlaisissa sovelluksissa ja erilaisissa työympäristöissä. Keskittävien kiinnittimien avulla saavutetaan tarkka paikoitus ja hyvä toistotarkkuus, mikä parantaa tuotannon laatua ja tehokkuutta. Lisäksi kiinnittimet tarjoavat riittävän kiinnitysvoiman, joka varmistaa työkappaleen turvallisen kiinnityksen ilman ulkoisia kiinnittimiä. Tämä mahdollistaa työkappaleiden koneistamisen viideltä sivulta, mikä tehostaa työprosesseja ja vähentää asennusaikaa.

   

   

  Uusien keskittävien kiinnittimien keskeiset ominaisuudet ovat:

  • Kiinnitysisku max 0,7 mm
  • Versiot: Kaksi erilaista kiinnitystapaa - ruuvattava ja sisään painettava
  • Materiaali: Saatavana teräksisenä ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuna
  • Mukautettavuus: Kiinnitystuurna voidaan helposti koneistaa haluttuun mittaan

   

  Halderin uudet keskittävät kiinnittimet EH 23340 tarjoavat entistäkin monipuolisempia mahdollisuuksia koneistuskappaleiden tarkkaan ja turvalliseen kiinnittämiseen. Näiden innovatiivisten kiinnittimien avulla yritykset voivat parantaa tuotantoprosessiensa tehokkuutta ja laatua, mikä tekee niistä arvokkaan lisän mihin tahansa konepajaan.

   

  Tutustu laajaan kiinnityskomponenttien tuotevalikoimaamme täältä!


  Kysy lisää

  Juha Jurvelin

  +358 50 433 9427

  juha.jurvelin@tanreco.fi

   

  Tagit: #halder  #koneistus  #teknologia  #kiinnittimet  
    Takaisin