Uutiset

 • IQJET on ihanteellinen ratkaisu eri teollisuudenalojen koodaukseen ja merkintään, tarjoten innovatiivisen "Plug & Print" -suorituskyvyn korkealla tulostuslaadulla ja käytettävyydellä ilman puhdistusta.

  IQJETin erinomainen laatu ja luotettavuus perustuvat pitkäikäisten ja kestävien komponenttien käyttöön, joista suurin osa valmistetaan LEIBINGERin omilla tehtailla Saksassa, sekä tiukkaan laadunvalvontaprosessiin.

  Printtipää on varustettu patentoidulla SEAL TRONIC suuttimen ja paluuputken sulkumekanismilla. Mustekierron järjestelmä ei vaadi jatkuvasti käynnissä olevaa syöttöpumppua. Tämä mahdollistaa sujuvan toiminnan minimaalisella kulumisella.

  Ainutlaatuinen Printhead Refresh -ominaisuus varmistaa aina mustejäänteiden turvallisen ja puhtaan poiston sekä hyvin huolletun tulostuspään - täysin automaattisesti.

  Kun on vihdoin aika huollolle 5 pitkän vuoden jälkeen, voit tehdä sen itse hetkessä ilman erityistyökaluja tai -osaamista - Kiitos vuorovaikutteisten vaiheittain etenevien opetusvideoiden.

   

   

   

    Takaisin