Uutiset

  

 • Tanreco Oy:n yksi tukijaloista on ohutlevykoneet ja ohutlevytuotantolinjat. Pitkäaikaisimmat yhteistyökumppanimme ovat italialainen Camu Srl, joka valmistaa purkukelauslaitteita, oikaisukoneita ja syöttölaitteita sekä leikkauslinjoja. Toinen lähes kolmekymmentä vuotta kanssamme yhteistyötä tehnyt nauhan ja arkin voitelulaitteita valmistava yritys on saksalainen Raziol- Zibulla Sohn GmbH.

  Pystymme toimittamaan avaimet käteen periaatteella koko ohutlevytuotantolinjan. Edellä mainittujen valmistajien lisäksi valikoimaamme kuuluu puristinvalmistaja Sangiacomo Srl, työkalujen pikakiinnitykseen ja siirtoon erikoistunut Hilma GmBH, leikkureihin erikoistuneet Herrlbitz Srl ja GSW GmbH. Lisäksi meiltä löytyy nauhanvoiteluun päämiehemme Multi-Lube, pneumaattiseen nauhansyöttöön italialainen Mape Snc, lävistyslinjoja ja työkaluja valmista BS Snc sekä nauhankuljettimia valmistava Eligraf Snc. Näiden kaikkien koneiden ja laitteiden maahantuonnin ja myynnin lisäksi vastaamme niiden huolloista ja varaosapalveluista.    

   

                                       

   

  Ota yhteyttä niin kartoitamme tarpeisiinne sopivan ratkaisun!

  Tapio Kangas +358 40 715 7464 tai Mika Toivakka +358 40 770 6075, huollosta vastaa Kari Torikka +358 400 999 296 tai lähetä sähköpostia myynti@tanreco.fi.

   

    Takaisin