Uutiset

  

 •  

  OKS – Teknokemialliset tuotteet teolliseen kunnossapitoon ja asennukseen
   

  OKS-tuoteperhe on saksalaista laatua jo yli 25-vuoden kokemuksella ja tarjoaa korkealaatuisia tuotteita kitkan, kulumisen ja korroosion vähentämiseen. OKS-tuotteet ovat insinöörien ja teknikoiden kehittämiä ja ne valmistetaan Münchenissä tiukkojen laatuvaatimusten alaisuudessa.

  Teknokemialliset erikoistuotteet ovat kehitetty erityisesti huollon ja asennuksen vaativia sovellutuksia varten. OKS-kunnossapitotuotteet toimivat myös vaikeissa olosuhteissa, kuten pölyisissä ja korroosioalttiissa ympäristöissä, äärimmäisissä lämpötiloissa ja korkeiden painekuormitusten alla.

  Tutustu lisää tästä:  Teollisuuden kunnnossapidon voiteluaineet (suomeksi)

   

  OKS – Erikoisvoiteluaineet elintarviketeollisuuteen
   

  Elintarviketeollisuuteen tarkoitettuja OKS-voiteluaineita voidaan käyttää kaikilla alueilla, joissa voidaan epäsuorasti joutua kosketuksiin voiteluaineiden kanssa. Nämä sovellukset kattavat laajasti myös elintarvike- ja juomateollisuuden ulkopuolelle jääviä teollisuudenaloja.

  Tyypillisiä käyttäjiä ovat muun muassa:

  • Elintarvikepakkauksien valmistajat
  • Elintarvikealan koneiden ja laitteistojen valmistajat
  • Elintarvikkeiden logistiikkakeskukset
  • Kodinkoneiden kuten uunien, jääkaappien jne. valmistajat
  • Kotitaloustuotteiden valmistajat
  • Leikkikaluteollisuus
  • Lääketeollisuus

   

  Tutustu lisää tästä: Erikoisvoiteluaineet elintarviketeollisuuteen (suomeksi)

  Tutustu lisää tuotteisiin täältä tai kysy lisätietoja:

  Mika Toivakka
  Tuotepäällikkö
  +358 40 770 6075
  mika.toivakka@tanreco.fi

  Tule tutustumaan lisää ja keskustelemaan kanssamme OKS-tuotteista Konepajamessuille 15-17.3.2016 messuosastollemme E302. Nähdään messuilla!

   

   

  Tagit: OKS  Korroosionestoaine  korroosiosuojaus  Korroosiosuoja  Teollisuus puhdistusaine  Teollisuus voiteluaineet  Elintarvikehyväksytty voiteluaine  Elintarviketeollisuuden voiteluaine  Erikoisvoiteluaineet  Kunnossapitotuotteet  Kuivavoiteluaineet  Öljyt  Pastat  Rasvat  OKS-verkkokauppa  
    Takaisin