Uutiset

  

 • Toimintavarmuutta mustesuihkumerkkaukseen

  Lataa artikkelin PDF-versio tästä.

  Saksalainen toimittaja Paul Leibinger GmbH & Co. KG tunnetaan korkealaatuisista tuotteistaan: Teollisuuden mustesuihkumerkkaimista ja kamerajärjestelmistään, joita myydään maailmanlaajuisesti yli 150 maahan. Leibinger on yli 65 vuotta toiminut perheyritys, joka valmistaa lähes kaikki laitteidensa komponetit itse pystyen näin takaamaan laitteiden korkean laadun.

  Mustesuihkumerkintälaitteet teollisuuden tarpeisiin

  Leibingerin pienikokoiset mustesuihkumerkkaimet mahdollistavat merkinnän tekemisen tuotteisiin tuotelinjalla ilman, että tuotteeseen tarvitsee koskea tai linjan pysähtyä merkinnän aikana. Muste on sähköstaattisesti latautunutta ja siirtyy tuotteeseen ilman välityksellä hyödyntäen elektrodi-ohjausta. Merkintä voidaan tehdä muun muassa pyöreille, tasaisille ja koverille pinnoille

  Leibinger on onnistunut ratkaisemaan yleisesti mustesuihkumerkkaimia vaivanneen musteen kuivumisen suutinpäähän. Tuotantolinjan ollessa pysäytettynä suutinpää suljetaan hermeettisesti, jolloin muste ei pääse kuivumaan pitkänkään ajan kuluessa. Laitteita on saatavilla niin mustalle kuin värilliselle musteelle, sekä erilaisille materiaaleile. Leibinger merkkaimilla voidaan merkitä mm. muovia, kumia, keramiikkaa, lasia, puuta, metallia, tehdä elintarvikemerkinnät jne.  Leibinger -mustesuihkulaitteet ovat nopeita, luotettavia ja sopivat kaiken tyyppiseen merkintään ja koodaamiseen teollisuudessa.

  Tervetuloa tutustumaan Teknologia’15-messuilla osastollamme 7m29 Leibingerin uuteen maailman ensi-illassa esitettävään merkkauslaitteseen JET3up, jota voidaan ohjata älypuhelimella tai tabletilla. 

  Tutustu lisää Leibingeriin verkkosivuiltamme tai ota yhteyttä:
  Mika Toivakka
  Tuotepäällikkö
  +358 40 770 6075
  mika.toivakka@tanreco.fi

   

  Tagit: Leibinger  mustesuihku-merkintälaite  mustesuihku merkintälaitteet  teollisuusmerkinnät  Teollisuus  Elintarvikemerkinnät  
    Takaisin