Uutiset

  

 • Robottien korvatessa ihmisen monessa sovelluksessa, jäljelle jää silti paljon tehtäviä ja työvaiheita joissa ihminen on edelleen etevin ja kustannustehokkain työn suorittaja. Näitä voivat olla mm. monimutkaiset ja tarkkuutta vaativat kokoonpanotehtävät. Työn tuottavuuden ja ergonomian parantaminen ovat merkittäviä päätavoitteita valmistusmenetelmien kehittämisessä, turvallisuutta unohtamatta.

   

  Edustamamme saksalaisen Römheld –konsernin komponenteilla voidaan helposti toteuttaa esimerkiksi nosto-, pyöritys- ja kääntöliikkeitä, sekä hoitaa kappaleenkiinnitys hydraulisesti tai sähköisesti. Kokoonpanoprosessiin voidaan liittää myös hydraulinen tai sähköinen puristustyö, sekä työvaiheen tiedonkeruu. Kokonaisuutta täydentää hienosti Halder ja Mädler –standardiosat ja komponentit.

   

  Kehitämme ja valmistamme tällaisia kokoonpanon apuvälineitä tiiviissä yhteistyössä asiakkaan ja työn tekijöiden kanssa. Autamme mielellään myös komponenttivalinnassa ja menetelmäkehityksessä, mikäli asiakas voi itse valmistaa laitteet.

   

  Katso oheinen video Tanrecon toimittamasta kokoonpanon käsittelylaitteesta:

  https://www.youtube.com/watch?v=FcEWzKL_1bk

   

  Kysy lisää:

  Teemu Virtanen

  +358 (0)46 920 0075

  teemu.virtanen@tanreco.fi

   

    Takaisin