Uutiset

  

 • Suosittu valinta metsästäjien keskuudessa, Blaser-suoralukkoiset kiväärit R93 ja R8 ovat laajalti myytyjä tuotteita. Näiden aseiden kiväärihihnan poistaminen on kuitenkin aina ollut hieman työlästä. Haittana tämän aseen kanssa on myös se, että lenkin kääntyvä nasta jää aseeseen ja voi muuttua esteeksi käsitellä asetta. Koska Erwin Halder KG: n vakiomalli PUSH & GO -kuulalukituslenkki ei ole ihanteellinen Blaser-kiväärien erikoisrakenteen takia, HALDER on suunnitellut päivityspakkauksen, joka on suunniteltu erityisesti Blaser aseille.


  ”Lähes kaikissa Blaserin kivääreissä  etutukki on kaksiosainen, jossa on ruuviliitos. Ruuvi on kiinnitetty paikoilleen Blaser-hihnalenkillä joka on etutukin  päässä. HALDER on nyt kehittänyt paikannusholkin, jossa on M5-naaraskierre. Kierre perustuu pieneen PUSH & GO -kuulalukituslenkkiin, jonka halkaisija on 6 mm ja joka sopii tarkasti etutukin liitospulttiin. Tämä uusi tuote tekee helpoksi lukitusholkin korvaamisen”, kertoo Erwin Halder KG: n myyntijohtaja Bernd Janner. Takatukissa voivat käyttäjät käyttää pientä standardi PUSH & GO -kuulalukituslenkkiä porausreiässä.

  Miksi käyttää erilaista hihnalenkkiä lainkaan?
  PUSH & GO -kuulalukituslenkki tekee hihnan poiston kivääristä nopean ja helpon. Tämän  helppouden on mahdollistanut testattu kuulalukitusteknologia: Kiinnityspultin tapin alaosa on varustettu automaattisesti lukittavilla kuulilla. Lukon vapauttaminen vaatii vain napin painalluksen. Tämän ansiosta on mahdollista kiinnittää ja irrottaa lukituslenkki niin monta kertaa kuin tarvitaan metsästyksen aikana - ilman minkäänlaista kolinaa tai melua. Tarvittavat kiinnitysholkit on asennettu tukkiin.
  Tukeva lukituslenkki ja kiinnitysholkit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka on käsitelty korroosiota estävällä pinnoitteella. Tämän lukituslenkin saa myös pinnoittamattomana versiona.

  Käännä ase selkääsi helposti
  Blaser-päivityssarjan lisäksi Halder tarjoaa nyt pienikokoisen kiinnitysholkin PUSH & GO -lukituslenkille, joka voidaan asentaa takatukkiin. Se soveltuu yhtä hyvin puusta ja muovista valmistettuihin tukkeihin, se  kääntyy portaattomasti 360° astetta lukittuna. Tämä ratkaisu tekee metsästäjälle mielyttävämmän kantaa asetta selässä. Se helpottaa myös kun tarvitaan molempia käsiä, esim. kun jäljitetään loukkaantunutta eläintä.

                    

  Lue lisää Halderin sivuilta

                                    

   

    

   

   

  Tagit: Halder  Kuulalukituslenkki  Blaser kiväärit  
    Takaisin