Uutiset

  

 • Tervetuloa tapaamaan meitä osastolle E302

  Konapaja-messut ovat startanneet tänään Tampereen Messu- ja Ureheilukeskuksessa. 

  Osastollamme on esillä monenlaisia tuotteita ja laitteita. Osastollamme pääset testaamaan SIC Marking kannettavaa, akkukäyttöistä E-Mark neulapistemerkkainta. Lisäksi testattavissa ovat SIC Marking kaivertavamerkintälaite, Laser-merkkain ja tuoteuutuuttamme Leibinger – mustesuihkumerkintälaite teollisuuden tarpeisiin. Mustesuihkumerkintälaitteessa on patentoitu tukkeutumaton merkintäpää. 

  Römheld Group:lta osastollamme ovat testattavissa muun muassa: asennuspuristin, itsevetävä käsittelyvaunu, kappaleenkäsittelylaite kokoonpanon apuvälineenä, E-TEC sähköiset kiinnityskomponentit, HILMA ASH kiinnitinratkaisut automaation sovelluksiin ja akkukäyttöinen nostopöytä.

  Halderin Simplex-vaihtopäävasaroiden kovuuksia voit testata lyömäpöytään. Osastoltamme löytyy myös Sangiacomo-Epäkeskopuristin 50t ja paljon muuta. Tervetuloa! 

  Muistathan osallistua myös upean OKS-tuotepaketin arvontaan.

   

   

   

   

  Aukioloajat 

  » ti klo 10–17
  » ke klo 10–17 
  » to klo 10–16

  Tutustu lisää messuihin tästä. Pääset katsomaan myös muut osastollamme edustetut tuotekokonaisuudet tästä.

   

  Tagit: konepaja '16  konepaja 2016 messut  sic marking  e-mark  römheld  sangiacomo  epäkeskopuristin  asennuspuristin  mustesuihku-merkintälaite  leibinger  ETEC-sähköiset kiinnityskomponentit  Akkukäyttöinen nostopöytä  Halder  Rekyylittömät vasarat  
    Takaisin