Meille töihin!

Haluatko mukaan tiimiimme?

Haemme kasvavaan joukkoomme oppimishaluista sekä asiakaspalvelutaitoista henkilöä mustesuihkumerkkainten huoltotehtäviin. Työtehtäviin kuuluu myös valmistamiemme laitteiden kokoonpano. Huoltotyö  tapahtuu pääosin asiakkaan tiloissa. Koulutamme tehtäviin sekä Suomessa että ulkomailla.

Tanreco on Riihimäellä toimiva konepajateollisuuden asiantuntija yli 30 vuoden kokemuksella, toimialanaan teknisten tuotteiden maahantuonti, myynti, laitteiden suunnittelu ja valmistus sekä kunnossapito. Tanreco tuo maahan huipputuotteita kappalekiinnitykseen, työstöön ja merkintään ja lisäksi meiltä löytyvät myös laadukkaat kunnossapidon laitteet sekä tekniset nesteet teollisuuden tarpeisiin.

Mitä tehtävässä menestyminen edellyttää?

  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Halua uuden oppimiseen sekä intoa kehittyä tehtävässä
  • Suomen ja englannin kielen taito
  • Matkustusvalmius sekä kotimaassa että ulkomaille
  • B-ajokortti

Meillä pääset työskentelemään alan huippumerkkien ja yhteistyökumppaneiden kanssa kasvavassa ja innostavassa organisaatiossa. Tarjoamme sinulle vakituisen työn kannustavassa työyhteisössä sekä kilpailukykyisen palkkausmallin. Toimistosi sijaitsee Riihimäellä.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lähetäthän meille hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen

mika.toivakka@tanreco.fi

 

Lisätietoja työtehtävästä antaa Mika Toivakka, puh. +358 40 770 6075

Miksi valitsisit juuri meidät?

Kaikkea Tanrecon toimintaa ohjaa vahvat arvot, joiden tarkoitus on tuottaa asiakkailleen tasokkaita palveluja ja parhaita tuotteita.


Asiakaskohtaiset räätälöidyt ratkaisut


Teknisesti laadukkaat tuotteet


30 vuoden kokemus alalta


Henkilökohtainen palvelu