Uutiset

  

 • Keskittävät Hilma-koneruuvipuristimet

  Aiheuttaako kappaleenkiinnitys päänvaivaa uudessa moniakselisessa työstökeskuksessanne? Uutta konetta hankkiessa, ja nykyisenkin yhteydessä kannattaa muistaa myös kappaleenkiinnitys. Kiinnitinratkaisut ovat pitkäikäisiä hankintoja joiden tulee palvella luotettavasti vuosikausia. Kiinnittimen tulisi sallia mahdollisimman vapaa pääsy kappaleen sivuilta, samalla kun eri suunnista tulevat työstövoimat asettavat korkeat vaatimukset kiinnittimen jäykkyydelle.

  Keskittävä Hilma –koneruuvipuristin mahdollistaa varman ja värinättömän kiinnityksen tarkasti joka kappaleella. Suosittu MC –sarja on suunniteltu erityisesti moniakselisen koneen kiinnittimeksi: kappale kiinnittyy korkealle mahdollistaen esteettömän pääsyn kaikille viidelle sivulle, ja työkaluteräksestä valmistettu erittäin jäykkä runko takaa värinättömyyden ja pitkän käyttöiän. Myös suora STARK –nollapistekiinnitys on mahdollista. Leveyksiä on välillä 40 – 125mm, ja erilaisia leukavaihtoehtoja on runsaasti.

   

  Ei kannata unohtaa perinteisempiäkään koneita. Hilma tarjoaa luotettavuutta ja varmaa kiinnitystä, joista NC- ja KNC- sarjat ovat hyviä esimerkkejä.

  Päivitä puristimesi Hilmaan ja voit unohtaa murheet värinöiden ja toistotarkkuuden kanssa! Ota yhteyttä ja keskustellaan yhdessä mikä Hilma – puristin sopii juuri Teidän tarpeisiinne! 

   

  Teemu Virtanen
  Tuotepäällikkö
  +358 46 920 0075
  teemu.virtanen@tanreco.fi

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Tagit: keskittävä koneruuvipuristin  koneruuvipuristin  Hilma koneruuvipuristin  Kappaleenkiinnitys  Nollapistekiinnitys  Värinätön  Toistotarkkuus  Luotettava  
    Takaisin