Uutiset

  

 • Pohjoinen Teollisuus 2016
  25-26.5.2016 Osastolla: 429

  Osastollamme ovat esillä tuotteet kappaleiden merkintään, jotka soveltuvat monille materiaaleille muoveista karkaistuun teräkseen. Merkintä tapoina ovat: mustesuihku-, neulapiste-, kaivertava- ja laser-merkintä. Osastolla ovat esittelyssä ovat myös työstönesteet, rekyylittömät vasarat, standardiosat ja tuotteita kappaleenkiinnitykseen. 

  Standardiosissa Halder on merkittävä toimittaja, jonka laadukkaita komponentteja löytyy niin teollisuudesta kuin myös autoista ja monista muista arkisista laitteista. Mekaanisen kappaleen kiinnityksen tuotteita löytyy mm. Halder, Römheld - Hilma sekä OK-Vise -tuoteryhmistä. Hydraulisen kiinnittämisen komponentit löytyvät Römheld -ryhmästä. Merkintälaitteet toimittaa SIC Marking ja Leibinger.

  Lisäksi esittelyssä olevat työstönesteet Bantleonilta. Oikea ja laadukas voiteluaine tai vesisekoitteinen jäähdytysneste takaavat maksimaalisen nopeuden ja laadun, oli kyse sitten lastuavasta työstöstä, hionnasta tai ohutlevyn muokkauksesta puristamalla tai lävistämällä.

  Tervetuloa tutustumaan ja keskustelemaan osastollemme!
  Tutustu yleisesitteeseemme tästä.

  Aukioloajat
  » ke klo 9–18 
  » to  klo 9–17 
  Tutustu lisää messuihin tästä.

  Juha Jurvelin
  Tuotepäällikkö
  +358 50 433 9427

  Mika Toivakka
  Tuotepäällikkö
  +358 40 770 6075

  Tagit: pohjoinen teollisuus 2016  Halder  sic marking  standardiosat  kappaleenkiinnitys  römheld  ok-vise  leibinger  rekyylittömät vasarat  neulapistemerkkain  kaivertava merkkauslaite  laser merkkauslaitteet  merkkauslaser  työstöneste  
    Takaisin