Uutiset

  

  • Tanreco kehittää palveluitaan kappaleenkiinnitysratkaisuiden toimittajana. Tavoitteenamme on tarjota sekä vanhoille että uusille kumppaneillemme entistä valmiimpia ja kustannustehokkaita ratkaisuja kiinnitystarpeisiin nopealla vasteella. Tavoitteen tueksi Teemu Virtanen on aloittanut yrityksen palveluksessa 3.11.2014, keskittyen jatkossa hydrauliseen ja mekaaniseen kappaleenkiinnitykseen. Tanreco:n vahvaa osaamista  täydentää Teemun aiempi kokemus sekä menetelmä- ja tuotesuunnittelusta että projektien läpiviennistä asiakaskontaktista lopulliseen toimitukseen asti. Myös asiakaslähtöisyys ja ennakkoluuloton ratkaisujen etsiminen ovat Teemun vahvuuksia.

    Jatkossa voimme paremmin vastata asiakkaiden tarpeisiin auttamalla kiinnitinsuunnittelussa, ja tarvittaessa järjestää myös kiinnittimien valmistuksen. Kerromme mielellään lisätietoja uusista mahdollisuuksista kiinnitinsovelluksissa.

    Lisäksi Tanreco Oy on vahvistanut organisaatiotaan uudella myyntisihteerillä. Noora Nummela on aloittanut Tanreco:lla 10.11.2014 ja hänen vastuualueitaan ovat tilausten käsittely ja laskutus.

    Tagit: kiinnitinsuunnittelu  kappaleenkiinnitys  suunnittelu  
      Takaisin