Uutiset

  

 • AVIA Bantleon - taattua laatua

   

  Herman Bantleon GmbH:n on saksalainen työstöneste- ja voiteluainevalmistaja. Yritys on osa Sveitsiläistä Avia konsernia. Herman Bantleon GmbH on perustettu vuonna 1918, joten yrityksellä on kertynyt yli 90 vuoden tietotaito teollisuuden nesteiden tuotekehityksestä ja valmistuksesta. Keski-Euroopan  autoteollisuuden vaatimukset ovat siivittäneet työstönesteiden tuotekehitystä ja tutkimusta. Hermann Bantloeonin työstönesteisiin ja voiteluaineisiin luottaa mm. Bosch Rexroth, Liebherr, lukuisat autotehtaat sekä niiden alihankkijat. Nyt tämä osaaminen on maahantuonnin myötä saatavilla myös Suomessa. Avian edustajaverkosto kattaa kaikki mantereet, jolloin tuotteiden saatavuus on erinomainen missä päin tahansa.

  Bantleonin tuoteryhmiin kuuluvat: Lastuavan- ja ohutlevytyöstön voiteluaineet ja emulsiot, puhdistusaineet, korroosiosuojanaineet, sekä VCI teknologiaan perustuvat korroosiosuoja-aineet. Bantleon pystyy tarjoamaan nesteet koko tuotantoketjuun, työstöstä pakkaukseen. Tällöin voidaan varmistaa eri vaiheissa käytettävien nesteiden yhteensopivuus ja toimivuus.

  Uniikki uutuus Bantleonilta on biohajoava ”long-life” hydrauliikkaöljy kauppanimeltään Syntofluid PE-B. Perinteisistä kasviperäisiin estereihin perustuvista bioöljyistä poiketen on Syntofluid PE-B pohjana synteettinen öljy. Öljy ei reagoi agressivisesti veden kanssa ja omaa erinomaisen toimintakyvyn kylmissä olosuhteissa. Lisäksi PAO teknologiaan perustuvaa öljynvaihtoväliä voidaan parhaimmillaan kasvattaa moninkertaiseksi, verrattuna estereihin perustuviin perinteisiin bio-öljyihin. Tämä tuo merkittäviä säästöjä esimerkiksi ruoppauslaitteissa, metsäkoneissa yms.

   

  Miksi valita Syntofluid

  Alla listaus minkä vuoksi Syntofluid PE-B PAO teknologia on parempi kuin Estereihin perustuvat biohajoavat hydrauliikkaöljyt.

  • Sekoittuvuus ja yhteensopivuus mineraalipohjaisten öljyjen kanssa
  • Ei reagoi aggressiivisesti sekoittuessaan veden kanssa
  • Hydrauliikka järjestelmässä ei ole tarvetta suodattaa pieniä määriä vettä
  • Ei reagoi aggressiivisesti kumin/letkujen kanssa, kuten jotkin esterit reagoivat
  • Tiivisteet ja letkujen materiaalien ei tarvitse olla erikoiskumiseoksia
  • Matalampi ympäristöriski pienentyneen tiivistevaurion mahdollisuuden vuoksi
  • Hydrauliikkajärjestelmän pidempi huoltoväli ja pienempi riski sovelluksissa samoilla huoltovaatimuksilla
  • Parempi kylmien olosuhteiden toimintakyky/pumpattavuus, jopa juuri ennen jähmepistettä johtuen matalasta viskositeetistä kylmissä olosuhteissa
  • Paremmat ilmausominaisuudet pienemmän ilman imeytymisen ja vaahtoamisen vuoksi

   

  Tutustu tästä lisää tuoteryhmään

  Kysy lisää:
  Mika Toivakka

  +358 40 770 6075

   

  Tagit: Avia Bantleon  Työstöneste  Voiteluaine  Syntofluid  Hydrauliikkaöljy  Biohajoava  Ohutlevyn työstö  Lastuava työstö  Korroosiosuojaus  VCI teknologia  Tanreco  
    Takaisin